Företaget

Läs mer om vad som utgör grunden till vår framgångssaga, vad som motiverar oss idag, samt vad vi väntar oss av framtiden.

Historia

Företaget grundades av Stefan Byggmästar i maj 2010. Stefan började med att svetsa mindre kundarbeten i ett litet utrymme på 15 i Larsmo, Österbotten. Efter det har företaget flyttat fem gånger, varje gång till större utrymmen och på grund av platsbrist. Idag finns företaget på Lötvägen i Larsmo. Där har företaget 440 till sitt förfogande.

Alumade har vuxit från ett enmansföretag till ett bolag som idag sysselsätter 8 personer på heltid. Företagets verksamhetsområde har ändrats under åren.

Under de senaste åren har Alumade specialiserat sig på svetsning inom aluminium och rostfritt, men utöver detta så jobbar vi även i stål.

Alumade

Vi vill stå för att endast ge det bästa till våra kunder och vårt team. Varje anställd ska utvecklas som svetsare, så att vi med stor yrkesskicklighet och effektivitet kan göra jobbet våra kunder kräver. Vi vill bygga långvariga kundrelationer som baserar sig på ömsesidigt förtroende.