Tjänster

Vi erbjuder svetsnings- och monteringstjänster, vår spetskunskap ligger i aluminiumsvetsning.

Våra tjänster

Ab Alumade Oy är ett snabbt växande företag som hittas i Jakobstad, Österbotten. Som företag har vi specialiserat oss på svetsning och montering av aluminium samt rostfria material. Vi erbjuder även svetsnings och monteringstjänster i stål ute på fältet.

Vi gör underleverantörsarbeten till: Livsmedels-, metall-, båt- och byggnadsindustrin.

Bland annat ramar, galler, tankar (för bränsle-, hydraul-, vatten- och septitankar) stegar, räcken, plattformar och olika sorters konstruktioner i aluminium, rostfria material samt stål. Vi utför även reparationsarbeten i aluminium, rostfri och stål.

Vår målsättning är att alla våra kundarbeten skall hålla högsta möjliga kvalitet. Korta och säkra leveranstider kombinerat med ett konkurrenskraftigt pris och en jämnt hög kvalité gör oss till ett naturligt val för våra kunder. Vi vill se till att vara förstahandsvalet vid alla svetsningsuppdrag – både idag och i framtiden.

Alla bränsletankar provtrycks och är CE-godkända och testade av VTT.

Vår personal

All vår svetsutrustning valideringstestas enligt finska IEC 60974-1-4. Två gånger om året får våra maskiner dessutom underhåll av ett utomstående företag. Detta görs för att vi med säkerhet ska kunna hålla den bästa kvalitén på tjänsterna som vi erbjuder våra kunder.

Samtliga arbetande hos Alumade har arbetstillstånd för heta arbeten i kombination med arbetssäkerhetskort. Genom att upprätthålla högsta möjliga yrkesskicklighet och -kunskap hos vår personal ser vi till att våra produkter och utförda tjänster även håller absolut toppkvalité.

Alumade finns även med i Tilaajavastuu:s register.

Tilaajavastuu är Finlands största register gällande de lagstadgade intyg som kommer av lagen om beställarens ansvar, och riktar sig till företag. 

Alla våra svetsare är utbildade inom yrket. Vi utför också arbeten som kräver certifierade svetsare såsom tankar och rörarbeten. Exempel på certifikat: ISO 9606, ISO9606-1, ISO9606-2
Vi är självklart även villiga att ta nya certifikat ifall kunden har behov av det.

palitligpartner-center
tv_pysty_RGB-jpg
luotettavakumppani-center

Bli en av oss!

Vill du tillhöra branschens bästa team av svetsare? Vi expanderar snabbt,
och värdesätter ditt intresse i oss som företag. Ta kontakt ifall du vill jobba hos oss.