Palvelut

Tarjoamme hitsaus- ja asennuspalveluja, olemme alumiinihitsauksen huippuosaajia.

Palvelumme

Ab Alumade Oy on nopeasti kasvava yritys Pohjanmaalla, Luodossa. Olemme keskittyneet alumiini- ja RST materiaalin hitsaus- ja asennuspalveluihin. 

Suoritamme myös elintarvike-, metalli-, vene-, ja rakennusalan alihankintatyöt.

Valmistamme alumiini-, RST- tai teräsrakenteet, kehykset, säleiköt, säiliöt (polttoaine-, hydrauli-, vesi ja septisäiliöt), kaiteet, työtasot ja muita ratkaisuja. Tarjoamme myös korjauspalveluja.

Tavoitteemme on että kaikki tehtävät suoritetaan saavuttaen mahdollimman laadukkaan lopputuloksen. Lyhyet ja varmat toimitusajat yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan tekee meidät luonnolliseksi ensimmäiseksi valinnaksi.

Kaikki polttoainesäiliöt koeponnistetaan ja ovat CE-merkittyjä, ja VTTn testaamia.

Henkilökunta & laitteet

Hitsauskoneemme testataan IEC 60974-1-4 mukaisesti. Huollamme tämän lisäksi hitsauskoneemme kaksi kertaa vuodessa. Työntekijämme ovat tietysti saaneet työturvallisuuskoulutuksen ja tulityökoulutuksen sekä tarvittavat kortit. Voidaksemme tarjota parasta mahdollista palvelua olemme myös ajan tasalla henkilökunnan koulutuksen kanssa.

Olemme tilaajavastuun rekisterissä.

Kaikki hitsaajamme ovat koulutettuja ammattilaisia. Suoritamme myös sertifioituja hitsaajia tarvitsevia tehtäviä kuten säiliö ja putkityöt. Meillä esim. ISO 9606, ISO9606-1, ISO9606-2 sertifikaatit.

Jos asiakkaamme sen vaativat, käymme tarvittavat koulutukset.

palitligpartner-center
tv_pysty_RGB-jpg
luotettavakumppani-center

Liity joukkoon!

Haluatko olla osa alan parasta hitsaaja-tiimiä? Kasvamme nopeaan tahtiin ja p alkkaamme jatkuvasti lisää hitsaajia. Arvostamme kiinnostustasi yritystämme kohtaan.  Ota yhteyttä jos haluat liittyä joukkoon!